Επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023 – Θεσσαλονίκη: Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Αγγελούδης πήγαν στις καφετέριες

 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης, που διεκδικούν τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο αποφάσισαν να αποφορτίσουν για λίγο το άγχος τους για τη μάχη της κάλπης.


Έτσι πήγαν στις καφετέριες του πεζόδρομου της οδού Ικτίνου της Θεσσαλονίκης έκαναν την βόλτα τους στις καφετέριες, μίλησαν με τον κόσμο και ήπιαν και τον καφέ τους.

Οι δύο υποψήφιοι για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Αγγελούδης, πάντως, δεν είχαν τετ α τετ στην περιοχή, καθώς πήγαν εκεί σε διαφορετικές ώρες.

Και οι δύο συνομίλησαν και χαιρέτησαν τον κόσμο που βρίσκονταν στα καφέ. Εκεί βρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» Δρόσος Τσαβλής, ο οποίος προ ημερών είχε ανακοινώσει τη στήριξή του, στον Στέλιο Αγγελούδη.

Παρόντες και πολλοί αντιδήμαρχοι και στελέχη της νυν διοίκησης όπως ο Πέτρος Λεκάκης, ο Μιχάλης Κούπκας, η Ιωάννα Κοσμοπούλου και η Μαρία Καραγιάννη.


Σε ένα από καφέ ήταν και ο νυν δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Κωνσταντινίδης με τον οποίο συνομίλησε ο κ. Ζέρβας, λίγο μετά αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. 


Δείτε τις εικόνες του voria.gr:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *