Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές: Καταγγελία Σγουρού – Πήγε να ψηφίσει, αλλά δεν είχαν το ψηφοδέλτιό του ανάμεσα σε αυτά που του έδωσαν

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, πήγε να ψηφίσει στο ΕΠΑΛ στη Νέα Σμύρνη, αλλά φαίνεται ότι ξέχασαν να του δώσουν το ψηφοδέλτιό του.


«Καλή αρχή με… παρατράγουδα!», καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, καθώς όταν πήγε να ψηφίσει για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στο πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκαν «απουσίαζε» αυτό του συνδυασμού του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής διαπίστωσε ότι η απουσία του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του έγινε τόσο το 2178ο τμήμα – εκεί όπου ψήφισε ο ίδιος – όσο και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

«Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με όσο χιούμορ και ευγένεια μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.

Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Σγουρού.


«Οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι. Η κυβέρνηση τους θεωρεί δεδομένους. Πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα αντίδρασης. Πρέπει να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους. Καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να έρθουν να ψηφίσουν. Η Αττική χρειάζεται καλύτερη τύχη», δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός μετά την ψήφο του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *