Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκαν και άλλοι χούλιγκανς για τα αιματηρά επεισόδια – Συνεχίζονται οι έρευνες

Στην ταυτοποίηση 10 ατόμων ακόμη ατόμων που φαίνεται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, έφτασαν οι Αρχές, μετά από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, μέσα στις επόμενες ώρες έρχονται νέα εντάλματα τα οποία αφορούν Έλληνες χούλιγκαν, οι οποίοι συνέδραμαν τους Κροάτες κατά τη διάρκεια της φονικής -όπως εξελίχθηκε- επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον Μιχάλη Κατσουρή.

Την Τρίτη η απολογία του Έλληνα οπαδού – Οι κατηγορίες εις βάρος του

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το μαγνητοσκοπημένο υλικό, οι Αρχές θεωρούν πως ο 43χρονος μαζί με άλλους Έλληνες, είχαν οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς.


Ο 43χρονος οπαδός κατηγορείται μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία. Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.


Σημαντικά ήταν τα ευρήματα στο σπίτι του στου Γκύζη, στο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, καθώς μεταξύ άλλων είχε δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball, τρία κράνη και ξύλινο στειλιάρι. Παράλληλα, το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου θα αναλυθεί για να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *