Jeep Wagoneer S: Παρουσιάστηκε και έκλεψε την παράσταση με τις ανέσεις, την ασφάλεια, την μεγάλη αυτονομία του και κυρίως τα 608 άλογά του

Η Jeep παρουσίασε το νέο της μοντέλο Wagoneer S το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα με την σχεδίαση, τις ανέσεις, την ασφάλεια, την αυτονομία και την μυθική ιπποδύναμή του, που φτάνει τα 608 άλογα.


Το Jeep Wagoneer S αποτελεί το δεύτερο νέο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας, μετά το Avenger.  Το Wagoneer S, το οποίο αρχικά αναμένεται να απασχολήσει αγορές όπως αυτές των ΗΠΑ και του Καναδά, έφτασε με 608 άλογα και αυτονομία που ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα.

Το Wagoneer S χρησιμοποιεί πακέτο μπαταριών 100,5 kWh που η Jeep λέει ότι θα παρέχει αυτονομία πάνω από 482 χιλιόμετρα. Η μάρκα σημειώνει πως η μπαταρία φορτίζει με 400 βολτ και με γρήγορο φορτιστή DC απαιτεί 23 λεπτά για να γεμίσει από το 20% έως 80%.

Το Wagoneer S εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας 608 ίππους και 837 Nm ροπής. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς, ωστόσο η μάρκα σημειώνει πως χάρη στα οδηγικά modes Selec-Terrain οι μπροστινοί τροχοί μπορούν να αποσυνδεθούν όταν το αμάξι ταξιδεύει σε αυτοκινητόδρομο για να διευρύνει την αυτονομία τους. Αν και το Wagoneer S ζυγίζει 2.570 κιλά, είναι σε θέση να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα.

Το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ από το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ενώ το Wagoneer S αργότερα θα προσφερθεί σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Το κόστος του στις ΗΠΑ ξεκινά από 71.995 δολάρια (περίπου 66.600 ευρώ).


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *