Γιάννενα: Χαμός με μαθητές σχολικών εκδρομών στην πόλη – 16χρονος επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό – Άλλος ανήλικος συνελήφθη με τσιγάρα με κάνναβη

Χαμός έγινε στα Γιάννινα με πρωταγωνιστές μαθητές σχολείων που είχαν πάει σχολικές εκδρομές στην πόλη της Ηπείρου.


Ένας 16χρονος μαθητές επιτέθηκε σε αστυνομικό στα Γιάννινα και τον χτύπησε. ‘Ενας άλλος μαθητής, αυτή τη φορά 17χ ετών συνελλήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Οι 5 συνολικά μαθητές που είχαν εμπλοκή στα παραπάνω περιστατικά συνελήφθησαν μαζί με συνοδούς καθηγητές τους.

Τέσσερις 16χρονοι μαθητές από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας συνελήφθησαν στα Γιάννενα για βία κατά αστυνομικών, απείθεια και απλή σωματική βλάβη, ενώ συνελήφθη και ο συνοδός εκπαιδευτικός της σχολικής εκδρομής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το περιστατικό έγινε στιες 22:00 περίπου το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου, όταν δυο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν κάποιους ανήλικους. Αυτοί απώθησαν τους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους ανήλικους έριξε γροθιά σε έναν από τους αστυνομικούς και όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν όμως λίγα μέτρα παραπέρα.


Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη ένας 17χρονος από σχολείο του Γέρακα Αττικής που βρίσκονταν επίσης σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα.


Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 17χρονος, σε έλεγχο που του έγινε κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών (2 τσιγαριλίκια), ενώ σε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε εντοπίστηκε τρίφτης κάνναβης. Και σε αυτή την περίπτωση συνελήφθη και η συνοδός εκπαιδευτικός.

Και στις δυο περιπτώσεις έχουν κληθεί οι γονείς των ανηλίκων, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παραμέληση εποπτείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *