VW ID. Buzz: Βγαλμένο από τον Scooby-Doo

Το VW ID. Buzz έχει ξυπνήσει μνήμες και έχει βγάλει τον πιο δημιουργικό εαυτό σε αρκετούς ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο.


Η πιο πρόσφατη δημιουργία με το νέο ηλεκτρικό van της Volkswagen έρχεται από την Ινδονησία, και συγκεκριμένα από την Concept Motorsport Indonesia.

Αρχικά, σε αισθητικό επίπεδο, το ID. Buzz έχει πια την περιβολή του Mystery Machine, του van που χρησιμοποιούσαν οι πρωταγωνιστές του καρτούν Scooby-Doo. Το δημοφιλές καρτούν έκανε ντεμπούτο το 1969 στο απόγειο της κουλτούρας των χίπιζ και των εξωφρενικών χρωμάτων και μοτίβων, εξού και τα χρώματα του van.

Σε επίπεδο επιδόσεων, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται πλέον με αναρτήσεις KW V3, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης του ύψους του, ενώ μαζί με τις αναρτήσεις ασφαλώς συμπεριλαμβάνονται βελτιωμένοιαποσβεστήρες και ελατήρια, με αποτέλεσμα το όχημα να αντιδρά καλύτερα στην επιτάχυνση, την επιβράδυνση και τις αλλαγές κατεύθυνσης.

Θυμίζουμε πως το VW ID. Buzz αποδίδει 204 PS και παράγει 310 Nm ροπής από τον ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h μέσα σε 10,2 δευτερόλεπτα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *