Volvo EX30: Αποκάλυψη του εσωτερικού

Καθώς πλησιάζει η 7η Ιουνίου, μέρα κατά την οποία παρουσιαστεί το  νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, Volvo EX30, η εταιρία δίνει σιγά – σιγά όλο και περισσότερες πληροφορίες.


Αυτή τη φορά, η σουηδική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες από το εσωτερικό  για τη σχεδίαση του μικρού SUV, οι οποίες εντυπωσιάζει.

Το EX30 θα διαθέτει μια μπάρα ήχου η οποία θα καλύπτει όλο το πλάτος του ταμπλό.

Με αυτή την επιλογή, όλα τα ηχεία συγκεντρώνονται σε ένα σημείο και αυτό έχει δύο πλεονεκτήματα. Αφενός μειώνεται κατά πολύ η ποσότητα καλωδίων αλλά και υλικών που απαιτούνται και αφετέρου από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ηχεία στις πόρτες, προσφέρεται σε αυτές πολύ μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης.

Άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή της Volvo είναι η παρουσία μόνο μίας οθόνης στο αυτοκίνητο. Θα είναι τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα, με διάσταση 12,3 ιντσών και θα «συνδυάζει» τόσο τον πίνακα οργάνων όσο και το σύστημα infotainment. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια αίσθηση άνεσης γύρω από τον οδηγό.


Επιπλέον, το ντουλαπάκι του συνοδηγού μεταφέρθηκε στην κεντρική κονσόλα, κάτω από την οθόνη, με αποτέλεσμα να είναι εύκολα προσβάσιμο και από τον οδηγό.


Η κεντρική κονσόλα είναι «ευέλικτη», καθώς διαθέτει ένα συρόμενο σύστημα που επιτρέπει να διαμορφωθεί ο χώρος ανάλογα με τις επιθυμίες των επιβατών.

Από την πλευρά τους, οι πίσω επιβάτες έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης των τηλεφώνων τους σε ειδικές τσέπες στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, ενώ ένα κουτί αποθήκευσης μπορεί να συρθεί κάτω από την κεντρική κονσόλα.

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά, καθώς και μια ποικιλία από εκφραστικά χρώματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *