Tρία μοναδικά full carbon Koenigsegg

Τα τρία full carbon hypercars που έχει φτιάξει η εταιρεία του στα 29 χρόνια που υπάρχει, παρουσίασε ο Christian von Koenigsegg ιδιοκτήτης και σχεδιαστής της Koenigsegg.


Ήταν η απάντηση στον John Hennessey, της Hennessey, που παρουσίασε πρόσφαρα το Hennessey Venom F5 Revolution Roadster, ένα supercar 400 km/h με εμφανή τα πολλά ανθρακονημάτινα parts που έχουν τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο. 

Πρόκειται για τρία μοναδικά μοντέλα καθώς δεν υπάρχουν άλλα και αυτά υπήρξαν γιατί στην Koenigsegg αποφάσισαν κάποια στιγμή, περί το 2018 πως θα προσφέρουν το Koenigsegg Full Carbon ώστε να μειώσουν ακόμη περισσότερο το βάρος. 

Η εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος δεν επέτρεψε, όπως καταλαβαίνεις, την ευρεία παραγωγή αυτοκινήτων που κοστίζουν 2 και 3 εκατομμύρια ευρώ, γιατί θα κόστιζαν έτσι 4-5 μάλλον, έτσι δεν φτιάχτηκαν άλλα τέτοια. 

Ωστόσο επειδή δεν ήταν τυχαία κίνηση, ο Christian θέλησε να έχει ένα από κάθε γενιά μοντέλων του το ανθρακονημάτινο αμάξωμα να είναι τόσο δραματικά εμφανές και  εντυπωσιακό. Ως εκ τούτου μας παρουσίασε τώρα και τα τρία μαζί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *