Toyota Supra: Διαθέσιμο για οδήγηση στους πελάτες του Fuji Speedway Hotel

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής και οδήγησης θα προσφέρει στους πελάτες του το ξενοδοχείο Fuji Speedway Hotel, το οποίο βρίσκεται στην Ιαπωνία, δίπλα στη διάσημη ομώνυμη πίστα, με θέα το όρος Φούτζι. 


Σε συνεργασία με την Toyota Gazoo Racing και το Vintage Club by KINTO, οι πελάτες του εν λόγω ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία, από 15 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2024, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους να οδηγήσουν ένα αυτόματο Supra του 2020 βελτιωμένο από το οίκο TOM’s, καθώς και ένα Supra του 2022 με μηχανικό κιβώτιο.

Διευκρινίζεται ότι το Supra με μηχανικό κιβώτιο θα διατίθεται σε όσους έχουν το σχετικό δίπλωμα οδήγησης. Τα οχήματα θα προσφέρονται με σειρά προτεραιότητας, ενώ καθημερινά θα υπάρχουν πέντε διαδρομές, διάρκειας μιας ώρας. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως αναμένεται να έχει η εκδήλωση “Supra Winter Festival“, η οποία θα διοργανωθεί στο ίδιο ξενοδοχείο από 21-22 Ιανουαρίου.

Στο γκαράζ του ξενοδοχείου εκτός από το υφιστάμενο Α90 Supra, θα υπάρχουν και ορισμένοι πρόγονοί του, όπως Celica XX 2000GT του 1985, Supra 2.5GT Twin Turbo Aerotop του 1992 και ένα A80 Supra. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα προσφέρονται για 30 λεπτά οδήγησης σε δημόσιους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο. Μέσα σε κάθε όχημα επιτρέπονται μέχρι 2 άτομα, ενώ όλα τα οχήματα θα κινούνται το ένα πίσω από το άλλο. Σε περίπτωση που υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες ή χρειαστεί να γίνει κάποια συντήρηση στα οχήματα, ενδέχεται να ακυρωθούν τα test drive για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *