Toyota: Νέα Corolla Cross Nightshade Edition

Αντλώντας έμπνευση από το σκοτεινό τοπίο της νύχτας, η Toyota παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση για την Corolla Cross, την Nightshade Edition, η οποία διακρίνεται για την πιο σπορ και δυναμική της αμφίεση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ.
Σύμφωνα με την Toyota η νέα έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο SE, ενώ φέρει αρκετά πρόσθετα στοιχεία.Με μαύρο γυαλιστερό χρώμα έχουν βαφτεί οι τροχοί των 18 ιντσών, η αεροτομή οροφής, οι εξωτερικές χειρολαβές των θυρών και τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών.


Ο λόγος για τη νέα Corolla Cross Nightshade Edition, η οποία διακρίνεται για την πιο σπορ και δυναμική της αμφίεση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ. Σύμφωνα με την Toyota η νέα έκδοση βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο SE, ενώ φέρει αρκετά πρόσθετα στοιχεία.
Τα χαρακτηριστικά της νέας Toyota Corolla Cross Nightshade Edition

Με μαύρο γυαλιστερό χρώμα έχουν βαφτεί οι τροχοί των 18 ιντσών, η αεροτομή οροφής, οι εξωτερικές χειρολαβές των θυρών και τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών.

Το υβριδικό σύστημα 200 ίππων της Corolla Cross Nightshade Edition, με τετρακίνηση e-AWD, συνδυάζει τετρακύλινδρο δίλιτρο θερμικό βενζινοκινητήρα ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία, ενώ μπορεί να επιταχύνει από 0-97 χλμ./ώρα εντός 8 δευτ.

Στο εσωτερικό τώρα της νέας Corolla Cross Nightshade Edition συναντάμε μαύρες και κόκκινες υφασμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό κεντρικό καθρέπτη χωρίς πλαίσιο, οθόνη αφής 8 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση του smartphone.


Η διάθεση της νέας Toyota Corolla Cross Nightshade Edition θα ξεκινήσει στην αγορά της Αμερικής από το χειμώνα.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *