Toyota Land Cruiser: Sold out μέσα σε 30 λεπτά! 

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά, εξάντλησε σε μισή ώρα τα αποθέματα των online παραγγελιών του στη Γερμανία.


Το νέο Land Cruiser παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο – με την περιορισμένη retro έκδοση First Edition να κλέβει τις εντυπώσεις – και σπάει ρεκόρ ακόμη και πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά. 

Αφού άνοιξε online βιβλίο παραγγελιών για τη νέα γενιά του θρυλικού αυτοκινήτου στη Γερμανία στις 8 το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου, έπρεπε να κλείσει μόλις μισή ώρα αργότερα, επειδή είχε εξαντληθεί ολόκληρη η ποσόστωση των 1.000 οχημάτων που δικαιούται η εκεί αγορά από τα πρώτα Land Cruiser.

Οι ενδιαφερόμενοι, βέβαια, έχουν μια ακόμη ευκαιρία, αφού μπορούν να εγγραφούν σε λίστα αναμονής στην αρχική σελίδα της Toyota Γερμανίας και έτσι να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα όχημα που δεν έχει διεκδικηθεί.

Από την Executive παραλλαγή, το Land Cruiser εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με δύο οθόνες 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, ηχοσύστημα 10 ηχείων, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, προγράμματα οδήγησης και μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.


Στις πιο πλούσιες εξοπλιστικές εκδόσεις Tec και First Edition υπάρχει, επιπλέον, μεταξύ άλλων, το σύστημα Stabilizer Disconnection Mechanism (SDM) που επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει τις ρυθμίσεις της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου για να βελτιώσει τον χειρισμό του τετρακίνητου «θηρίου» σε δύσβατες διαδρομές, εξασφαλίζοντας, επιπλέον, μεγαλύτερη άνεση.


Συν τοις άλλοις, υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ψηφιακός καθρέπτης οπισθοπορείας, premium ηχοσύστημα JBL με 14 ηχεία και head-up display.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *