Toyota Κayoibako: Το νέο ηλεκτρικό πολυεργαλείο

Η Toyota μας συστήνει ακόμα ένα πρωτότυπο μοντέλο της, το νέο Κayoibako, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν, με τετραγωνισμένο σχήμα, μεγάλες κάθετες πλευρικές επιφάνειες, ακροβολισμένους τροχούς και συμπαγείς διαστάσεις.


Το εμπρός παρμπρίζ έχει έντονη κλίση προς τα πίσω, τα Led εμπρός φώτα σχήματος “C” εντάσσονται μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο και τα πίσω είναι κάθετα τοποθετημένα, ενώ αντί για πλευρικούς καθρέπτες χρησιμοποίει κάμερες.

Στο εσωτερικό του διακρίνουμε μια μεγάλη οθόνη που επεκτείνεται από τη μια άκρη του παρμπρίζ μέχρι την άλλη, και μια μικρότερη οθόνη ενσωματωμένη στην κολόνα του τιμονιού. Το όνομα Κayoibako αναφέρεται σε διαμορφώσιμα εμπορευματοκιβώτια για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά εξαρτημάτων και προϊόντων μεταξύ εγκαταστάσεων. Το μέγεθος τους καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, ενώ έχουν μεταβλητά ένθετα.

Εξίσου ευμετάβλητο και ικανό να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης είναι το νέο Κayoibako. Σύμφωνα με την Toyota μπορεί να εκτελεί δρομολόγια διανομής εντός αστικών περιοχών για μικρές επιχειρήσεις, να λειτουργήσει ως λεωφορείο με την προσθήκη θέσεων αλλά και ως κινητό κατάστημα με εγκατάσταση ραφιών. Σε ιδιωτική χρήση μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε απαίτηση, ενώ επιτρέπει την εύκολη είσοδο αναπηρικού αμαξιδίου, χάρη στη μεγάλη πλευρικά συρόμενη πόρτα του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *