Toyota: Φέρνει το νέο Land Cruiser στην Ευρώπη


Tην απόφασή της να φέρει ξανά νέο Land Cruiser στην ευρωπαική αγορά επιβεβαίωσε η Toyota.


Η αρχή έγινε από τους λογαριασμούς της αμερικανικής αγοράς όπου δημοσιεύτηκε ένα gif με την ονομασία Land Cruiser και τη λεζάντα «Αλήθεια πίστευες ότι θα λείπαμε για καιρό. Ο θρύλος επιστρέφει». Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε και στα ευρωπαϊκά accounts με τη λεζάντα σε αυτή την περίπτωση να αλλάζει και να γίνεται «Έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά σας;».

Όλα δείχνουν ότι το νέο μοντέλο θα αποτελεί την εξέλιξη του LC300 που παρουσιάστηκε το 2021 και το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά της Μέσης Ανατολής και της Ιαπωνίας.

To Toyota Land Cruiser αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της φίρμας. Τον Αύγουστο του 2019 οι Ιάπωνες γιόρτασαν μια ξεχωριστή στιγμή αφού έγινε το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην πορεία τους (έκανε ντεμπούτο την 1η Αυγούστου του 1951) ενώ παράλληλα ξεπέρασε το ορόσημα των 10.000.000 μονάδων.

Είναι, λοιπόν, απολύτως λογικό η Toyota να επιθυμεί να το βάλει ξανά στο «παιχνίδι» των μεγάλων αγορών με τις λεπτομέρειες αυτού του «comeback» να γίνονται γνωστές μέσα στους επόμενους μήνες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *