Toyota Aygo X UNDERCOVER: Η τιμή του για την ελληνική αγορά

Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, η Toyota παρουσίασε μια ειδική, περιορισμένη, έκδοση του Aygo X, που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 5.000 αντίγραφα.


Πρόκειται για το Aygo X UNDERCOVER, το οποίο αποτελεί προϊόν της συνεργασίας με την ομώνυμη, διάσημη, ιαπωνική εταιρεία μόδας. Ο ιδρυτής της, Jun Takahashi, συνέβαλε στη σχεδίαση της συγκεκριμένης παραλλαγής, η οποία είναι, πλέον, διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας.

Το Aygo X UNDERCOVER προστέθηκε στο διαμορφωτή του επίσημου site της ελληνικής αντιπροσωπείας της Toyota και είναι διαθέσιμο τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων όσο και με αυτόματο S-CVT. Στην «καρδιά» του βρίσκεται ο κινητήρας 1,0 L VVT-i, που αποδίδει ισχύ 72 PS και ροπή 93 Nm. Η κατανάλωσή του είναι 4,9 lt/100 km και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 111 gr/km.

Το ξεχωριστό στοιχείο της έκδοσης αποτελεί, ασφαλώς, η σχεδίασή της. Διαθέτει ένα μοναδικό γκρι χρώμα, σε δύο αποχρώσεις, κοραλί «πινελιές» για τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών αλλά και το εσωτερικό, ειδικής σχεδίασης ταπέτα, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθίσματα από συνδυασμό δέρματος και υφάσματος (θερμαινόμενα για οδηγό και συνοδηγό), premium ηχοσύστημα 9 ηχείων JBL και σύστημα Τοyota Smart Connect με οθόνη 9 ιντσών.

Επιπλέον, οι λέξεις «CHAOS» και «BALANCE» που αποτελούν τα moto του Takahashi εμφανίζονται στην οροφή του αυτοκινήτου.


Η τιμή του Toyota Aygo X UNDERCOVER στη χώρα μας είναι 21.000 ευρώ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και 22.100 ευρώ για το αυτόματο S-CVT.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *