Toyota: Αναβαθμισμένο το Hilux

Το Toyota Hilux προσφέρεται πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του με εξοπλιστική αναβάθμιση, ωστόσο ίσως οι αλλαγές αυτές περάσουν και στην ευρωπαϊκή αγορά.


Σύμφωνα με την Toyota λοιπόν, το Hilux διατίθεται τώρα στην έκδοση Ζ με στάνταρ την κάμερα πανοραμικής θέασης του οχήματος. Κάτι αρκετά χρήσιμο για τους οδηγούς του ιαπωνικού pickup, ειδικά όταν κινούνται σε στενούς βιομηχανικούς χώρους, σε off-road μονοπάτια, αλλά και για τις μανούβρες στα στενά εντός των τειχών της πόλης.

Στο βασικό εξοπλισμό Ζ ανήκει επίσης το ενημερωμένο σύστημα πολυμέσων, το οποίο υποστηρίζει την κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα πλοήγησης. Σημειώνεται ακόμα ότι στην παλέτα του Hilux η λευκή απόχρωση “Super White II” αντικαθίσταται με την “Platinum Pearl Mica”.

H πιο σπορτίφ εμφανισιακά έκδοση GR Sport του Hilux δείχνει πιο δυναμική με μαύρα πλευρικά σκαλοπάτια, ζάντες 18 ιντσών, θόλους τροχών βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και διαφορετική μάσκα.

Στην ιαπωνική αγορά το Hilux προσφέρεται με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.4 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 150 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *