Το νέο Fiat 500 «Inspired By Los Angeles» – Η ειδική της Fiat με χρώματα από τη Πόλη των Αγγέλων


Η νέα έκδοση της Fiat  ονομάστηκε «Inspired By Los Angeles» και για το ηλεκτρικό μίνι της, το 500ράκι. Το αυτοκίνητα έχει μια σειρά από μοναδικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου χρώματος Marine Layer Mist, το οποίο πήρε το όνομά του από ένα φυσικό φαινόμενο που προκύπτει από την αλληλεπίδραση αερίων μαζών διαφορετικών θερμοκρασιών και πυκνοτήτων που συμβαίνει από τον Μάιο έως τον Ιούνιο και δίνει στην Πόλη των Αγγέλων μια μαγική αίσθηση”.


Εκτός από την ειδική βαφή, η έκδοση διαθέτει ματ γκρι καλύμματα καθρεφτών και μαύρα διακοσμητικά στα παράθυρα και συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, οι οποίες τυλίγονται είτε με θερινά είτε με ελαστικά all season.

Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα δίχρωμο εσωτερικό με μπεζ δερμάτινα καθίσματα, ηχοσύστημα JBL με επτά ηχεία και subwoofer, ασύρματος φορτιστής smartphone, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών και οθόνη infotainment 10,25 ιντσών. Η Fiat δήλωσε επίσης ότι το μοντέλο διατίθεται στάνταρ με ένα σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 με προσαρμοζόμενο cruise control με υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.

Η έκδοση «Inspired By Los Angeles» διαθέτει μια μπαταρία 42 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 118 ίππους και 220 Nm ροπής που προσφέρει αυτονομία έως 320 χλμ. στον κύκλο WLTP και έως 460χλμ. σε αστικές συνθήκες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *