Τα Mazda 3 και CX-30 αποκτούν νέα έκδοση Nagisa Special Edition

Η νέα, ειδική έκδοση δίνει πιο σπορ εμφάνιση στα Mazda 3 και CX-30 και αποτελεί εξέλιξη της πετυχημένης Homura.


Η Mazda Ευρώπης παρουσίασε την ειδική έκδοση Nagisa για τα Mazda 3 (μόνο στο hatchback) και CX-30, «προικίζοντας» τα δύο μοντέλα ιδιαίτερες προσθήκες και χρωματισμούς.

Πατώντας στα «χνάρια» της άκρως επιτυχημένης ειδικής έκδοσης Homura το 2022, όπως και των βελτιώσεων που έχουν ήδη προστεθεί στα προϊόντα του 2024, η Mazda προσφέρει στα δύο μοντέλα στοιχεία που ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα και τη «ρετρό-μοντέρνα» τους αισθητική.

Το εξωτερικό τους έχει βαφεί σε χρωματισμό Zircon Sand Metallic, κάνοντας αντίθεση με τις μαύρες λεπτομέρειες, για μοντέρνο λουκ. Όσο για το εσωτερικό, στα καθίσματα έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα καλύμματα στο χρώμα της τερακότα, των οποίων το κεντρικό μέρος είναι από δέρμα Leganu suede σε μαύρο χρώμα.

Ο χρωματισμός Zircon Sand Metallic επιλέχθηκε από τη Mazda για τη χρωματική παλέτα της έκδοσης Nagisa λόγω των μοναδικών του ιδιοτήτων. Το χρώμα μοιάζει συμπαγές στην αρχή, προσδίδοντας μια πιο κλασική εμφάνιση στο όχημα, όμως από κοντά είναι διακριτά τα μεταλλικά μικροστίγματά του, κάνοντας το χρώμα πιο σοφιστικέ, βαθύ και τρισδιάστατο.


Όσο για το εσωτερικό, το ίδιο μαύρο suede που έχει τοποθετηθεί στα καθίσματα, διακοσμεί και το ταμπλό, ενώ τα υπόλοιπα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα οι λαβές των θυρών, έχουν φινιριστεί με σκούρο μεταλλικό γκρι.


Η έκδοση Nagisa θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα Mazda 3 hatchback και CX-30, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα καταφτάσει και στην Ελλάδα για το 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *