Στην παραγωγή το θωρακισμένο DS 7 του Εμανουέλ Μακρόν

Η DS Automobiles αποφάισε να διαθέσει το ξεχωριστό DS 7 Elysee που είχε κατασκευάσει αποκλειστικά για τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, σε λίγους τυχερούς αγοραστές.


Το DS 7 Elysee βασίζονταν στην τετρακίνητη plug-in υβριδική έκδοση E-Tense του μοντέλου, με το αμάξωμα να είχε επένδυση θωράκισης, ενώ είχε επιμηκυνθεί κατά 20 εκατοστά από τη μεσαία κολόνα και πίσω.

Η αύξηση του μήκους μεγάλωσε το διαθέσιμο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών στα 545 χλστ. Παράλληλα τα δυο πίσω μαύρα δερμάτινα καθίσματα χωρίστηκαν με την τοποθέτηση ενός μεγάλου κεντρικού υποβραχιόνιου, στο οποίο υπάρχει το έμβλημα της Γαλλικής Δημοκρατίας και διάφορα κουμπιά για ρυθμίσεις των καθισμάτων και του φωτισμού καμπίνας.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε γύρω από το προεδρικό DS 7 οδήγησε την DS Automobiles στην απόφαση να προσφέρει μια μικρή πατρίδα οχημάτων που θα διαθέτουν ανάλογη θωράκιση.  Ο λόγος για το νέο DS 7 Vauban που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τον Όμιλο WELP, ενώ θα έχει θωράκιση επιπέδου VPAM 4 με κρύσταλλα ασφαλείας και ένθετα ιδιαίτερα ανθεκτικά στα χτυπήματα και στη θερμότητα.

Ο ειδικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, εξαερισμό κλειστού κυκλώματος, σειρήνα, ενδοεπικοινωνία, επιπλέον θύρες USB και αναγνωριστικά φώτα.


Η παραγωγή του νέου DS 7 Vauban θα πραγματοποιείται από την WELP Γαλλίας στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην κοινότητα Εριμονκούρ. Τα πρώτα DS 7 Vauban θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο του 2024.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *