DS Automobiles: Μοναδικά προνόμια

Η DS Automobiles κάνει ακόμα πιο ελκυστική την πλούσια γκάμα μοντέλων της, μέσω του νέου προγράμματος Premium Upgrade, το οποίο προσφέρει προνόμια αγοράς.


Παράλληλα οι πελάτες της γαλλικής premium εταιρείας απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Κλείστε μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου το προσωπικό σας ραντεβού σε ένα DS Store, για να γνωρίσετε από κοντά την πολυτέλεια, τη δεξιοτεχνία, τη φινέτσα και την τεχνολογική υπεροχή των μοντέλων DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9.

DS 3

Tο B-SUV της μάρκας με μήκος 4,2 μέτρα και απόσταση από το έδαφος 17 εκατοστά. Το DS 3 είναι το μόνο στην κατηγορία του με 8 αερόσακους,  ενώ προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, diesel και με αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία πάνω από 400 χλμ.


Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει από τη βασική έκδοση το σύστημα Advanced Traction Control με προγράμματα οδήγησης ανάλογα με το έδαφος, χιόνι, λάσπη κλπ.


DS 4

Ακροβατεί σχεδιαστικά ανάμεσα σε κομψό hatchback και crossover, έχοντας μεγάλη απόσταση από το έδαφος 19 εκατοστά και εκλεπτυσμένες γραμμές. Διατίθεται σε τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα, ενώ η φαρέτρα του περιλαμβάνει καινοτόμο σύστημα κλιματισμού, κρυφούς αεραγωγούς, μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα με δυνατότητα καταγραφής της ποιότητάς του στην κεντρική οθόνη, πρωτοποριακή τεχνολογία DS Extended Head Up Display, σύστημα DS Matrix LED Vision και οθόνη αφής 10 ιντσών με διαισθητικό χειρισμό.

Επιπλέον, το DS 4 αποτελείται κατά 95% από επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά, με το 85% να είναι ανακυκλώσιμα.

DS 7


To SUV με το οποίο συστήθηκε στην ελληνική αγορά η DS Automobiles. Εμφανισικά ξεχωρίζει τα DS Light Veil τα φώτα ημέρας στο χρώμα του αμαξώματος και τα DS Wings που ανανεώθηκαν σχεδιαστικά ενισχύοντας τη δυναμική εμφάνισή του, ενώ το μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.738 χλστ.) στην κατηγορία του εξασφαλίζει μια ευρύχωρη καμπίνα.

DS 9

Με ρόλο ναυαρχίδας το DS 9 ανεβάζει στα ύψη τον πήχη, με μοναδικές λεπτομέρειες που γοητεύουν.  Σημεία αναφοράς αποτελούν η μεταλλική λωρίδα στη κεντρική γραμμή του καπό, εμπνευσμένη από την τέχνη της υψηλής γαλλικής ωρολογοποιίας “Clous de Paris”, τα φωτιστικά σώματα “DS Cornets” στις πίσω ακμές της οροφής και οι αναδυόμενες χειρολαβές των θυρών.

Γοητεύει επίσης με τα εμπρός φωτιστικά σώματα DS Active Led Vision, τα 3D Full Led πίσω φωτιστικά σώματα που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ελκυστικό στυλ του, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε θερμαινόμενα-κλιματιζόμενα καθίσματα που έχουν και λειτουργία μασάζ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *