Range Rover 4.4 SD V8 Autobiography: Το τελευταίο αυτοκίνητο της Ελισάβετ

Ένα από τα τελευταία προσωπικά αυτοκίνητα της βασίλισσας Ελισάβετ, το Range Rover Autobiography έχει βγει προς πώληση.


Range Rover: Απευθύνεται σε συλλέκτες που θέλουν στη συλλογή τους να υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία ανήκαν σε εξέχουσες προσωπικότητες

Τι το καλύτερο λοιπόν από το Range Rover V8 turbodiesel που ανήκε στην ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το βρετανικό πολυτελές SUV  έχει γίνει μάρτυρας πολλών γεγονότων υψηλού προφίλ, και έγινε γρήγορα το προτιμώμενο μέσο μεταφοράς για την αείμνηστη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου, τον σημερινό βασιλιά Κάρολο..

Αυτό το Range Rover ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσημη επίσκεψη του ως πρόεδρος των ΗΠΑ στη Βρετανία.


Το αυτοκίνητο φέρει μακρύ μεταξόνιο για περισσότερους χώρους των πίσω επιβατών, ειδικής επεξεργασίας δερμάτινες επενδύσεις, και οθόνες στα προσκέφαλα.


Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα μοναδικό αυτοκίνητο, δεδομένου ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο τελευταίος 4,4 λίτρων twin-turbo diesel V8 της βρετανικής εταιρείας, απόδοσης  339 ίππων με 700 Nm ροπής, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο της ZF  οκτώ σχέσεων.

Καταχωρημένο από την Bramley Motors, αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο έχει στο κοντέρ γύρω στα 30.000 χλμ.

Το αυτοκίνητο φέρει τις αυθεντικές πινακίδες, όπως καταχωρήθηκε από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και η τιμή του ορίζεται πάνω από 260.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *