Pagani Huayra Dinamica Evo: Μόνο για έναν τυχερό!

Η ιταλική εταιρεία των hypercars δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα Huayra Dinamica Evo. Η ειδική αυτή έκδοση έχει μόνο ένα αντίτυπο, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για κάποιον εκλεκτό πελάτη της Pagani, μάλλον από την Αμερική. Δημιουργήθηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές από το τμήμα εξατομίκευσης “Grandi Complicazioni” της Pagani, σύμφωνα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του πελάτη, με το παχύ προφανώς πορτοφόλι, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.


Μυστικό αποτελούν όμως και οι λεπτομέρειες της νέας Huayra Dinamica Evo, καθώς η Pagani είναι αρκετά φειδωλή στις σχετικές της αναρτήσεις. Χαρακτηριστική όμως είναι η λεζάντα «δίνει σχήμα στα όνειρα ενός πελάτη» που έχει τοποθετηθεί κάτω από την Huayra Dinamica Evo.

Είναι βαμμένη με μια σκούρα καφέ απόχρωση, ενώ υπάρχουν αρκετές χρυσές «νότες» στο αμάξωμα, όπως στο καπό, στο εμπρός splitter, στον πίσω διαχύτη, στα πλευρικά μαρσπιέ και στην αεροτομή. Επίσης στα άκρα του μπροστινού προφυλακτήρα, βλέπουμε τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με τη νέα Huayra Dinamica Evo να τιμά την καταγωγή της, ενώ οι πλευρικοί καθρέφτες φαίνεται να έχουν τροποποιημένο σχήμα.Το καφέ χρώμα χρησιμοποιείται και σε διάφορα σημεία στη διθέσια καμπίνα, μαζί με κόκκινες ραφές και χρυσές πινελιές. Αν και επίσημα η Pagani δεν αναφέρει ότι η νέα Huayra Dinamica Evo βασίζεται σε μια από τις συνολικά 40 Huayra Roadster BC, αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο. Άρα μάλλον τροφοδοτείται από το θηριώδη V12 twin-turbo κινητήρα 6.0 λίτρων της AMG, ο οποίος παράγει 802 ίππους και 1.050 Nm ροπής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *