Νέο Enyaq Coupe Respectline: Υπέρ της διαφορετικότητας

Με στόχος το σεβασμό, τη δίκαιη και ίση μεταχείριση όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία και το σεξουαλικό προσανατολισμό, οι εργαζόμενοι της Skoda από διάφορα τμήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους, για τη δημιουργία του πρωτότυπου Enyaq Coupe Respectline.


Έμπνευση για το Enyaq Coupe Respectline αντλήθηκε από την κλειστού τύπου μάσκα (Crystal Face) του ηλεκτρικού SUV που φωτίστηκε το 2022 στα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο αποτελεί σύμβολο της διαφορετικότητας.

Οι κάθετες γρίλιες και η οριζόντια ράβδος της μάσκας φωτίζονται από 131 λευκά και πολύχρωμα Led. Παράλληλα το νέο Enyaq Coupe Respectline διαθέτει τους τεχνολογικά προηγμένους Matrix-LED προβολείς, ενώ τεχνολογίας Led είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Το αρχικό λευκό χρώμα του αμαξώματος, που συμβολίζει την ενότητα όλης της ζωής στη Γη, έχει επικαλυφθεί με μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πολύχρωμη παλέτα, διαφόρων αποχρώσεων και τόνων, ενώ πινελιές παρατηρούμε και στους τροχούς.

Στο εσωτερικό το λογότυπο Respectline έχει αποτυπωθεί στα καθίσματα και στο τιμόνι. Ασορτί με την παλέτα του αμαξώματος είναι τα διακοσμητικά χρωματικά ένθετα στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών, ενώ το ουράνιο τόξο εφαρμόζεται επίσης στον ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό της καμπίνας.


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου Enyaq Coupe Respectline, ενώπιων κοινού, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου στο πλαίσιο της ανοιχτής συναυλίας που θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Τσεχίας. Επίσης θα δώσει το «παρών» στο Pride Business Forum και στο Pride Festival της Πράγας.


Τέλος, η Skoda επισημαίνει ότι η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μια συνεχής προσπάθεια και για την ίδια η κοινωνική της ευθύνη δε σταματάει στο Enyaq Coupe Respectline.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *