Mini Clubman: Τέλος εποχής

Τέλος εποχής για το Mini Clubman, με την ειδική έκδοση Final Edition, καθώς χρειάζεται χώρος στη γκάμα για το Aceman, ένα νέο ηλεκτρικό crossover.


H περιορισμένη σειρά των 1,969 μονάδων αποτελεί αναφορά στο έτος γέννησης του πρώτου Mini Clubman, το 1969.

Παράλληλα τα σήματα “Final Edition” και “1 of 1969” στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, κάνουν μοναδικό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Εξωτερικά το Mini Clubman, με τις δύο πόρτες πίσω που ανοίγουν σαν βιβλίο, τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που φέρουν σχέδιο Final Edition Spoke 2 Tone, με βαφή που θυμίζει χαλκό, ενώ τα πίσω φώτα με το σχέδιο Union Jack θυμίζουν την προέλευση του μοντέλου.

Τα καθίσματα είναι δερμάτινα σε σκούρο καφέ χρώμα, καθώς και ένθετα από ανθρακί ύφασμα Piquet και μπλε ραφές με αντίθεση.


Δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια το κάλυμμα του κλειδιού φέρει ειδικά γραφικά υπογραμμίζοντας  αυτήν την τελευταία έκδοση.


Διαθέσιμο σε χρώματα Nanuq White, Enigmatic Black και Melting Silver, το Clubman Final Edition μπορεί να παραγγελθεί μόνο με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα των εκδόσεων Cooper S με τους 178 ίππους και αυτόματο κιβώτιο.

Οι πρώτες μονάδες αναμένονται στις αντιπροσωπείες περί τα τέλη Αυγούστου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *