MG ZS: To νέο premium SUV 

H δυναμική σχεδίαση του MG ZS αποτελεί το καλύτερο συστατικό για μια έξυπνη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευρύχωρο και πρακτικό όχημα σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πολυτέλεια που δε συναντάς εύκολα στην κατηγορία.


Διαθέτοντας έναν από τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία του, το MG ZS είναι ικανό να καλύψει ιδιαίτερα αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Ο χώρος αποσκευών των 448 λίτρων χάρη στα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα έχει χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει στα 1.166 λίτρα.

Με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, δερμάτινες λεπτομέρειες, εμφανείς ραφές και πολυτελές styling το MG ZS συνδυάζει κορυφαίο φινίρισμα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μια καμπίνα έτοιμη να δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον. Το σύστημα κλιματισμού, για παράδειγμα, είναι εξοπλισμένο με φίλτρο σωματιδίων PM 2.5 που εξασφαλίζει φρέσκο και υγιεινό αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας, διατηρώντας έτσι έναν εξαιρετικά υγιή Δείκτη Ποιότητας Αέρα (AQI). Επίσης με μια τεράστια πανοραμική ηλιοροφή 1,19 m2 έχετε άπλετο φως και αίσθηση ευρυχωρίας ανώτερης κατηγορίας.

Από την άλλη, το ταμπλό του MG ZS έχει σχεδιαστεί με στυλ και απλότητα και διαθέτει μια εντυπωσιακή, πλήρως ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, Virtual Cockpit Display. Το δε σύστημα infotainment περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής 10,1″ με διασύνδεση Apple CarPlay και Android Auto και ήχο surround με έξι ηχεία αλλά και δορυφορική πλοήγηση.

Σε ό,τι αφορά τη μηχανολογία, το ZS εξοπλίζεται με ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου απόδοσης 106 PS αλλά και με έναν turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 999 cc απόδοσης 111 PS, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της διάσημης Aisin. Η δε ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού παρέχεται από την ZF, μια από τις κορυφαίες εταιρίες συστημάτων κίνησης και μετάδοσης.


Η τιμή του MG ZS ξεκινά από 18.950 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *