MG ZS 1.5 VTi: Η φθηνότερη έκδοση του βασικού μοντέλου, που τα έχει όλα και προσιτή τιμή

 

 

Το MG ZS 1.5L VTI αποτελεί την φθηνότερη έκδοση του εν λόγω μοντέλου το οποίο κινείται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου που αποδίδει 106 ίππους.


Στο εσωτερικό την παράσταση πέρα από τη άνεση και το λουξάτο στυλ την παράσταση κλέβουν ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής, αλλά και οι οικολογικές δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων και του ταμπλό (που αποτελούν στοιχείο του εξοπλισμού της έκδοσης Luxury), τα οποία αναπόφευκτα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι χώροι των επιβατών είναι μεγάλοι, ενώ πολύ μεγάλο και πρακτικό είναι και το πορτμπαγκάζ.

Πλήρης είναι ο εξοπλισμός και της έκδοσης Exclusive, και της έκδοσης Luxury που κοστίζει 20.550 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα «καθημερινά» απαραίτητα – και τις δερμάτινες επενδύσεις.

Στον δρόμο ο 16βάλβιδος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας θέλει αρκετό γκάζι για να δείξει τη δύναμή του, γεγονός όχι άσχετο με το ότι η ροπή του αποδίδεται σε αρκετά ψηλότερες στροφές από αυτές που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στους turbo κινητήρες – ενώ και το μέγεθός της είναι μικρότερο.


Η ανάρτηση είναι σαφώς εστιασμένη περισσότερο στην άνεση, ενώ φυσικά προσφέρει καλή οδηγική αίσθηση και στις χωμάτινες διαδρομές.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ/ ΤΥΠΟΣ 4ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ 16V

ΚΥΒΙΣΜΟΣ 1.498 cc

ΙΣΧΥΣ 106 PS/6000 rpm


ΡΟΠΗ 141 Nm/4500 rpm

ΒΑΡΟΣ 1.239 kg

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ/ 0-100 km/h 10,9 sec

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 175 km/h, ΤΙΜΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 18.950

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *