MG: Τα πρώτα σκίτσα του νέου υβριδικού της μοντέλου 

Καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου MG 3 πλησιάζει, η εταιρία δημοσιοποίησε μια σειρά από σκίτσα, τα οποία μας δείχνουν την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του επερχόμενου MG3. 


Σημείο αναφοράς στο νέο MG3 θα αποτελέσει το πλήρως υβριδικό του σύστημα, ονόματι Hybrid Plus, καθώς θα διακρίνεται για το συνδυασμό απόδοσης, επιδόσεων, οικονομίας και ικανότητας οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Παράλληλα θα ξεχωρίσει, σύμφωνα πάντα με την MG, για την πρακτικότητα, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τις λειτουργίες ψυχαγωγίας που θα προσφέρει.

Εξωτερικά φαίνεται ότι υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική ταυτότητα της MG, έχοντας hatchback αμάξωμα. Στο λιτό σχεδιαστικά εσωτερικό του, βλέπουμε ότι υπάρχουν δυο οθόνες, μια για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια κεντρικά τοποθετημένη για το σύστημα πολυμέσων. Παρατηρήστε επίσης το τιμόνι με την επίπεδη βάση και τις δυο ακτίνες, την υπερυψωμένη βάση της κεντρικής κονσόλας, πάνω στην οποία υπάρχει ένα στρογγυλό χειριστήριο.

Στο περίπτερο της MG που θα στηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και η επερχόμενη ναυαρχίδα της, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο roadster, το Cyberster. Τέλος, να πούμε ότι εντός του 2024 η MG θα λανσάρει ακόμα δυο υβριδικά μοντέλα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *