MG: Ανανέωσε το MG5 και το βγάζει αρχικά μόνο για την αγορά της Κίνας – Η παρουσίαση θα γίνει στις 30 Αυγούστου


Η MG αποφάσισε να ανανεώσει το MG5 και να το κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην αγορά της Κίνας.


Το νέο MG5 έχει διαφορές από το ηλεκτρικό βάγκον MG5 που κυκλοφορεί στα μέρη μας παρόλο την κοινή ονομασία. Πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της δεύτερης γενιάς έλαβε κάποιες τροποποιήσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα. Στην πλειοψηφία τους οι αλλαγές είναι εμπνευσμένες από το μεγαλύτερο MG7.Το ανανεωμένο MG5 έχει ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με πιο φαρδιά γρίλια και διαφορετική σχεδίαση, ενώ διαφορετική σχεδίαση έχουν τα φωτιστικά σώματα και οι αεραγωγοί. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι μεγαλύτερα, ενώ βλέπουμε και έναν μικρό αεροδυναμικό διαχύτη να είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στα δύο άκρα, έφεραν και μία αλλαγή στις διαστάσεις του MG5. Πλέον το μήκος του είναι κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο (4.715 χλστ. συνολικά).
Λίφτινγκ έγινε και στην καμπίνα. Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά βρίσκουμε το ψηφιακό πιλοτήριο με δύο οθόνες 12,3 ιντσών, λιγότερα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα και νέους αεραγωγούς σε σχήμα ρόμβου και φινίρισμα από χρώμιο.Κάτω από το καπό, διατηρούνται οι ίδιοι τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες 1,5 λίτρων.

Το βασικό μοντέλο έχει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 129 ίππων, που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο πεντατάχυτο κιβώτιο είτε με CVT. Δεύτερη επιλογή είναι ο τούρμπο 1.500άρης με 181 άλογα και 285 Nm ροπής, συνδυαστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Το ανανεωμένο MG5 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 30 Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Chengdu στην Κίνα. Στη συνέχεια θα προστεθεί και σε άλλες αγορές όπως η Αυστραλία, το Μεξικό, η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες και η Μέση Ανατολή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *