Mercedes: Το νέο «εισαγωγικό» ηλεκτρικό της μοντέλο

Δυο σημαντικές πρεμιέρες για το επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Μόναχο (5-10 Σεπτεμβρίου).


Εντός έδρας λοιπόν η γερμανική premium εταιρεία θα αποκαλύψει, σε πρωτότυπη μορφή, ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο για την εισαγωγική κατηγορία της, που ονομάζει Entry. Παράλληλα δημοσιοποίησε και την παραπάνω σκοτεινή teaser φωτογραφία του μελλοντικού συμπαγούς της μοντέλου, δίνοντας μια πρόγευση από το επάνω τμήμα της σιλουέτας του. Παρατηρήστε την κεκλιμένη γραμμή της οροφής, το sedan τελείωμα και τα λεπτά Led φώτα που επεκτείνονται στα εμπρός και πίσω φτερά, φτάνοντας μέχρι τις πόρτες.

Σύμφωνα με τη Mercedes θα εκφράζει το όραμά της για κορυφαία καινοτομία, σχεδίαση και ψηφιακή εμπειρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται το 2024 θα ανεγερθεί στην πλατφόρμα ΜΜΑ, η οποία εκτός από ηλεκτρικό σύστημα κίνησης επιτρέπει και την τοποθέτηση κινητήρων εσωτερικής καύσης.
Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Μονάχου θα πραγματοποιήσει και η πιο περιπετειώδης E-Class All-Terrain, η οποία θα είναι εξηλεκτρισμένη διαθέτοντας στη γκάμα της plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης, όπως οι E-Class με sedan και Estate αμάξωμα, καθώς επίσης το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων MBUX.

Θα ξεχωρίζει όμως με τις off-road ικανότητες της, καθώς θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος και προγράμματα οδήγησης που θα τη διευκολύνουν όταν αφήνει την άσφαλτο.

Το «παρών» στο περίπτερο της Mercedes θα δώσουν επίσης οι νέες EQA, EQB και EQV, οι φουτουριστικές αμιγώς ηλεκτροκίνητες Vision EQXX και Vision One-Eleven.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *