Mercedes: Πολυτέλεια και ανέσεις για τους επιβάτες της E-Class L

Η νέα E-Class L προορίζεται για τη αγορά της Κίνας, ενώ θα κατασκευάζεται σε τοπικό επίπεδο, καθώς είναι γνωστό ότι οι Κινέζοι έχουν αδυναμία στις εκδόσεις με μακρύτερο μεταξόνιο, οι οποίες εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.


Στην προκειμένη περίπτωση το μεταξόνιο της E-Class μεγάλωσε κατά 133 χλστ., φτάνοντας πλέον τα 3.094 χλστ. Έτσι το μήκος της E-Class L βρίσκεται πλέον στα 5.092 χλστ., το πλάτος στα 1.880 χλστ. και το ύψος στα 1.493 χλστ.

Το τριγωνικό φινιστρίνι πλάι στο πίσω παράθυρο εξασφαλίζει καλύτερη προς τα έξω θέα στους πίσω επιβάτες και επιπλέον ιδιωτικότητα, ενώ είναι εμπνευσμένο από τις υπερπολυτελείς Maybach. Παράλληλα προσφέρεται ανάκληση έως και 36 μοίρες για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, ηλεκτρικά επεκτεινόμενα έδρανα και στηρίγματα ποδιών, καθώς και λειτουργία θέρμανσης στην περιοχή του αυχένα.

Το κεντρικό υποβραχιόνιο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα ενσωματώνει φωτιζόμενες λωρίδες και ξύλινη επένδυση. Το ηχοσύστημα Burmester 4D με Dolby Atmos φέρνει στην καμπίνα της E-Class L 21 ηχεία με συνολική ισχύς 730 Watt.

Η νέα Ε-Class L διατίθεται στις εκδόσεις Saloon και Sports Saloon. Στην πρώτη το διάσημο αστέρι της Mercedes στέκεται όρθιο στο καπό και η μάσκα έχει τρεις οριζόντιες γρίλιες. Στη δεύτερη το αστέρι τοποθετείται εντός της μάσκας, πλαισιωμένο από μονή γρίλια, ενώ προσφέρεται και το πακέτο AMG Sports.


Το περίβλημα στη μάσκα της E-Class L είναι φωτιζόμενο, οι εμπρός προβολείς Digital Light και τα διαιρούμενα πίσω Led φώτα ενσωματώνουν μοτίβα αστεριού. High-tech σκηνικό στο εσωτερικό διαμορφώνει η κεντρική οθόνη 14,4 ιντσών του συστήματος πολυμέσων MBUX τρίτης γενιάς (το πρώτο μοντέλο της Mercedes που το αποκτά), η οποία επικοινωνεί με γυάλινο κάλυμμα με την οθόνη 12,3 ιντσών που βρίσκεται απέναντι από το συνοδηγό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *