Mercedes-Maybach EQS SUV:Ηλεκτρική υπερδύναμη

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της γερμανικής εταιρείας και το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που έχει την υπογραφή Maybach, δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο πολυτελές.
Βασίζεται στη γνωστή EQS SUV, ωστόσο διατηρεί το λογότυπο της Mercedes στο εμπρός και πίσω τμήμα, ενώ το έμβλημα της Maybach δίνει το «παρών» στις πίσω κολόνες, στο χείλος του εμπρός καπό και χαμηλά στο μπροστινό προφυλακτήρα.
Παράλληλα τηρείται η παράδοση της Maybach με διχρωμία αμαξώματος, καθώς η οροφή και το εμπρός καπό έχουν μαύρο χρώμα, ενώ το υπόλοιπο έχει βαφεί με καφέ σκούρο.


Στο εντυπωσιακό εσωτερικό συναντάμε δυο ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα που χωρίζονται με μια κεντρική κονσόλα, η οποία ενσωματώνει θήκες για επάργυρα ποτήρια σαμπάνιας και μια ενσωματωμένη οθόνη για το χειρισμό του συστήματος πλοήγησης.Στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί οθόνες 11,6 ιντσών για τη ψυχαγωγία των επιβατών όσο απολαμβάνουν τη λειτουργία μασάζ, θέρμανσης και κλιματισμού των καθισμάτων τους.

Tο πολυτελές σκηνικό στα ενδότερα συμπληρώνουν τα ξύλινα διακοσμητικά ένθετα και οι λευκές ή καφέ δερμάτινες επενδύσεις.Χάρη στους δυο ηλεκτροκινητήρες η νέα Mercedes-Maybach EQS 680 SUV παράγει συνδυαστικά 658 ίππους και 950 Nm ροπής. Η μπαταρία της, με καθαρή χωρητικότητα 107,8 kWh, με μια πλήρη φόρτιση υπόσχεται αυτονομία έως και 600 χλμ. (μέτρηση WLTP), ενώ από ταχυφορτιστή DC με ισχύ έως 200 kW φορτίζει από 10-80% εντός μόλις 31 λεπτών.
οθόνες 11,6 ιντσών

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα προγράμματα οδήγησης Eco, Sport, Off-road, Individual και Maybach, με το τελευταίο να αντικαθιστά το Comfort και να μεγιστοποιεί την άνεση για τους πίσω επιβάτες. Ενισχυμένη ευελιξία και πρόσφυση προσφέρει το σύστημα τετραδιεύθυνσης που επιτρέπει και στους πίσω τροχούς να στρίβουν έως 4,5 μοίρες ή προαιρετικά μέχρι 10 μοίρες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *