Mercedes-Maybach EQS SUV: Η ηλεκτροκίνηση σε άλλο επίπεδο

Με την πολυτέλεια και η εξατομίκευση θα φτάνουν στον υπερθετικό βαθμό, η ηλεκτρική EQS SUV Mercedes-Maybach, περιμένει υπομονετικά την ώρα της αποκάλυψής της


Το σεντόνι της Mercedes-Maybach EQS SUV θα τραβηχτεί στις 17 Απριλίου στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Η παγκόσμια πρεμιέρα της θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα Mercedes me, αλλά και μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της γερμανικής εταιρείας σε YouTube, LinkedIn και Twitter.

Στο εσωτερικό θα κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις με κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ θα υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα. Η λίστα με τις επιλογές εξατομίκευσης θα είναι ατελείωτη.

Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Maybach. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mercedes-Maybach EQS 680 SUV θα χρησιμοποιεί δυο ηλεκτροκινητήρες με συνδυαστική ισχύ 543 ίππους και 857 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία, χωρητικότητας 108.4 kWh, υπόσχεται αυτονομία 459 χλμ. Η επίσημη κατανάλωση ενέργειας βρίσκεται στις 24,4-22,5 kWh/100 χλμ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *