Mercedes: Η AMG One τηλεκατευθυνόμενη

Μια δεύτερη ευκαιρία για όσους δεν κατάφεραν να αποκτήσουν μια από τις μόλις 275 AMG One, δίνει η Mercedes, χωρίς να χρειαστεί να σηκώσουν από τον τραπεζικό σας λογαριασμό 2,5 εκατομμύριο ευρώ.


Οι νέες AMG One έχουν μήκος 57 εκατοστά, πλάτος 24,5 εκατοστά και ύψος 16 εκατοστά, θα οδηγούνται μόνο με τηλεχειριστήριο, καθώς όπως έχετε ήδη καταλάβει μιλάμε για τη νέα τηλεκατευθυνόμενη μινιατούρα της AMG One σε κλίμακα 1:8.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Mercedes-AMG με την CaDA και με το διάσημο σχεδιαστή BrunoJJ1, ενώ το αποτέλεσμα είναι ένα πιστό αντίγραφο με έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αποτελούμενο από 3.295 αλληλένδετα δομικά στοιχεία.

Η τηλεκατευθυνόμενη μινιατούρα μπορεί να κινηθεί εμπρός-πίσω και δεξιά-αριστερά μέσω του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου, οι δύο πόρτες ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως και τα Led φώτα. Οι τροχοί των δέκα ακτινών φέρουν την ένδειξη Michelin στα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά τους, ενώ υπάρχουν αμορτισέρ, ανεξάρτητη εμπρός και πίσω ανάρτηση.

Χάρη στους δύο κινητήρες L, ο καθένας ρυθμισμένος σε ξεχωριστά κουμπιά στο τηλεχειριστήριο, η μινιατούρα έρχεται πολύ κοντά στο καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης της πραγματικής Mercedes-AMG One. Σημαντικό ρόλο παίζει και το κιβώτιο δύο ταχυτήτων, το οποίο έχουν ελάχιστες τηλεκατευθυνόμενες μινιατούρες κατασκευασμένες από αλληλένδετα δομικά στοιχεία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *