Mercedes: Εν αναμονή της αποκάλυψης της E-Class

Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης της νέας E-Class θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου.Oι πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα ενσωματώνει την καθιστούν την πιο έξυπνη και προσωπική E-Class στη μακρόχρονη ιστορία του μοντέλου. Σημειώνεται ακόμα ότι θα τηρήσει την παράδοση της, συμφώνα με την οποία πρωτοπορεί πάντα με τις καινοτόμες τεχνολογίες και την αισθητική της.
Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τη Mercedes E-Class;


Παράλληλα θα είναι εξηλεκτρισμένη, θα θέσει νέα πρότυπα στην απόδοση και θα μπορεί να κινείται με μηδενικές εκπομπές ρύπων, άρα στη γκάμα της θα υπάρχει εκτός από ήπια υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση. Οι τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες της επερχόμενης E-Class θα πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 7.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουμε δει το εσωτερικό της νέας Ε-Class, με το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα πολυμέσων MBUX Superscreen, το οποίο προφανώς είναι εμπνευσμένο από MBUX Hyperscreen που έχουμε γνωρίσει στην ηλεκτρική ναυαρχίδα EQS.Συνολικά υπάρχουν τρεις οθόνες, για το ψηφιακό πίνακα οργάνων, για το σύστημα πολυμέσων και μια απέναντι από το συνοδηγό. Ειδική μνεία γίνεται στην ικανότητα εγκατάστασης αγαπημένων εφαρμογών στο σύστημα πολυμέσων, με τη Mercedes δημιουργεί ένα App Store, το οποίο αρχικά θα διαθέτει γνωστές εφαρμογές όπως Angry Birds, TikTok, Zoom, Webex και στη συνέχεια θα διευρυνθεί. Θα υπάρχει ακόμα και κάμερα ενσωματωμένη στο πάνω τμήμα του ταμπλό που επιτρέπει να βγάζετε selfies και video, με την προϋπόθεση βέβαια ότι το αυτοκίνητο δεν κινείται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *