Mercedes-Brabus: “Απογειώνεται” με 930 ίππους 

Το νέο μοντέλο της Brabus, έρχεται να αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς τους φίλους των επιδόσεων.


Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος παρεμβαίνει στην plug-in hybrid Mercedes-AMG GT 63 S E και την μετατρέπει σε Brabus 930.

Για όσους δεν κατάλαβαν από το όνομα, αποδίδει 930 PS και 1.550 Nm, ενώ χρειάζονται μόλις 2,8 sec. για τα 0-100 km/h, και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 316 km/h.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η εταιρεία, «περιορίζεται ηλεκτρονικά» στο συγκεκριμένο νούμερο, προκειμένου να «προστατευθούν» τα ελαστικά υψηλής απόδοσης Continental SportContact 7.

Η «μητρική» έκδοση από το Affalterbach αποδίδει 842 PS και για να μπορέσει η Brabus να ανεβάσει την ισχύ, αντικατέστησε τα δύο turbo του V8 κινητήρα 4,0 L με δύο δικά της, που είναι μεγαλύτερα και πιο αποδοτικά.


Φυσικά, το αεροδυναμικό πακέτο είναι αναβαθμισμένο, με νέο εμπρός σπόιλερ, ένθετα στις μεγάλες εισαγωγές αέρα του εμπρός προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένη μάσκα και διαφορετικό διαχύτη στο πίσω μέρος, που πλαισιώνει τις τέσσερις σπορ Brabus απολήξεις της εξάτμισης. Φυσικά, το ανθρακόνημα είναι το κυρίαρχο πρόσθετο υλικό, που συναντάται ακόμα και στα καλύμματα των καθρεπτών.


Οι νέες ζάντες 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω δε βελτιώνουν μόνο την εμφάνιση αλλά και την ευστάθεια του sports coupe, ενώ η ειδική ανάρτηση της Brabus δίνει τη δυνατότητα μεταβολής της απόστασης από το έδαφος μέχρι τα 20 mm, βελτιώνοντας τη δυναμική και το χειρισμό λόγω του χαμηλότερου κέντρου βάρους.

Όσο για την τιμή, η Brabus 930, κοστίζει στη Γερμανία 323.435 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *