Mercedes AMG GT Coupe: Η κορυφαία 63 4MATIC+

H κορυφαία έκδοση του coupe της AMG, εφοδιάζεται με V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, με δύο τούρμπο και ιπποδύναμη που φτάνει τους 585 ίππους και η ροπή τα 800 Nm, τιμές ικανές να εκτοξεύσουν τη GT 63 4MATIC+ στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3.2 δευτ.


Η κίνηση μεταδίδεται για πρώτη φορά, μόνιμα σε όλους τους τροχούς, μέσω του συστήματος 4MATIC+ της Mercedes, που διαθέτει και επιλογή «drift mode». Εκτός από τετρακίνηση, η κορυφαία 63 4MATIC+ διαθέτει και τετραδιεύθυνση, βελτιώνοντας την ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και το ενεργό σύστημα αντιστρεπτικών ράβδων που μειώνει τις κλίσεις στις στροφές.

Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν τα «σμιλευμένα» σπορ καθίσματα της AMG, που είναι πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη των 11,9 ιντσών, με όλα τα συστήματα συνδεσιμότητας, αλλά και εφαρμογή χρονομέτρησης σε πίστα «track pace» .

Οι παραγγελίες για την κορυφαία έκδοση της AMG GT Coupe, έχουν ξεκινήσει με αρχική τιμή πώλησης για τη γερμανική αγορά τα 188.704 ευρώ, αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε αρκετά επιπλέον, λόγω της… ατέλειωτης λίστας των στοιχείων του προαιρετικού εξοπλισμού ή των συνολικών πακέτων, όπως των κεραμικών φρένων που κοστολογείται 8.925 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *