Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: Με 843 PS και εντυπωσιακή τιμή

Στην ανανέωση της Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE 4-Door Coupe, προχώρησε η Mercedes, δίνοντας στο πανίσχυρο μοντέλο των 843 PS νέα εμφανισιακά στοιχεία και πλουσιότερο εξοπλισμό.


Με το κορυφαίο plug-in hybrid κινητήριο σύνολο, που αποτελείται από τον V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 L και ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα, προκύπτει ισχύς συστήματος 843 PS και ροπή 1.400 Nm. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 2,9 sec. ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 316 km/h.

Η αναβαθμισμένη έκδοση διαθέτει σαφείς επιρροές από την πρόσφατα αποκαλυφθείσα AMG GT Coupe, ιδίως στο εμπρός μέρος με τη νέα μάσκα και την επανασχεδιασμένη ποδιά. Η μεγάλη εισαγωγή αέρα κάτω από την γρίλια είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση, ενώ οι κάθετοι αεραγωγοί είναι ενσωματωμένοι στο εξωτερικό τμήμα της ποδιάς.

Οι καινούριοι προβολείς LED πλαισιώνουν τη νέα σχεδίαση της μάσκας, η οποία είναι ψηλότερη και έχει μια επιπλέον μαύρη επένδυση στο κάτω μέρος. Συν τοις άλλοις, το νέο 4θυρο coupe είναι διαθέσιμο και σε ένα επιπλέον χρώμα αμαξώματος, το Opalite White, την ώρα που οι επιλογές για τις ζάντες και την ταπετσαρία παραμένουν αναλλοίωτες.

Οι αλλαγές παραμένουν περιορισμένες και στο εσωτερικό, ωστόσο η ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone ανάμεσα στα πίσω καθίσματα αποτελούν, πλέον, μέρος του βασικού εξοπλισμού. Συν τοις άλλοις, το σύστημα πολυμέσων MBUX έχει αναβαθμιστεί, με επανασχεδιασμένες λειτουργίες και γραφικά AMG.


Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου AMG SPEEDSHIFT MCT 9G, ενώ υπάρχει αερανάρτηση με προσαρμοζόμενη ρύθμιση της απόσβεσης των αμορτισέρ και ενεργητική τετραδιεύθυνση. Για την επιβράδυνση φροντίζουν τα κεραμικά φρένα AMG υψηλής απόδοσης.


Φυσικά, η Mercedes δίνει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, μέσω μιας σειράς από προαιρετικών πακέτων, τόσο για το εξωτερικό, όσο και για το εσωτερικό.

Η νέα Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE 4-Door Coupe ξεκίνησε ήδη την εμπορική της πορεία στη Γερμανία, με τιμή εκκίνησης 208.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *