Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE: Ανακοινώθηκε η τιμή της

Την έναρξη παραγγελιών και για την ισχυρότερη εκδοχή, την plug-in hybrid GLC 63 S E Performanceμ ανακοίνωσε η Mercedes.


Στην «καρδιά» του plug-in hybrid υβριδικού συστήματος βρίσκεται ο AMG turbo κινητήρας 2,0 L, που αποδίδει ισχύ 476 PS και ροπή 545 Nm. Με τη συνδρομή του ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και συνεισφέρει 204 PS, η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 680 PS και η ροπή τα 1.020 Nm.

Η απόδοση των 204 PS του ηλεκτροκινητήρα διαρκεί για 10 sec, ενώ η σταθερή του ισχύς είναι 109 PS. Όσο για τις επιδόσεις της τετρακίνητης S E Performance, η οποία διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων; Τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 3,5 sec. ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 275 km/h.

Η μπαταρία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 6,1 kWh και προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 12 km στο επιβλητικό SUV. Η συγκεκριμένη υβριδική διάταξη που έχει επιλέξει η Mercedes-AMG εξασφαλίζει ισορροπημένη κατανομή βάρους, ενώ η ενεργητική τετραδιεύθυνση και η προσαρμοζόμενη ανάρτηση AMG RIDE CONTROL ενισχύουν την οδηγική απόλαυση.

Η τιμή εκκίνησης της Mercedes-AMG GLC 63 S E Performance στη Γερμανία είναι 121.856 ευρώ.


Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν μία σειρά από προαιρετικά πακέτα, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό SUV όπως ακριβώς θέλουν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *