Mercedes AMG A45S 4MATIC+: Ειδική συλλεκτική έκδοση

H Mercedes δημιούργησε μια ξεχωριστή, ειδική έκδοση της κορυφαίας A45S, στη μοναδική απόχρωση «Green Hell mango»


H απόχρωση «Green Hell mango» παραπέμπει στην πράσινη κόλαση του Νίρμπουργκρινγκ και θα διατίθεται αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση της A45S.

Επιπροσθέτως, ειδικά σχεδιασμένες είναι οι σφυρηλατές ζάντες των 19 ιντσών σε μαύρη απόχρωση και κίτρινο περίγραμμα για αντίθεση ενώ το αμάξωμα κοσμούν τα… ευμεγέθη λογότυπα 45S στο πλάι και το ΄σήμα της AMG στο μπροστινό καπό.

Στη συλλεκτική αυτή έκδοση έχει προστεθεί και το AMG Aerodynamics Package, που περιλαμβάνει ειδικά εξελιγμένα αεροδυναμικά βοηθήματα σε αεροσήραγγα και σταθερή πίσω αεροτομή.

Ο θάλαμος των επιβατών ακολουθεί την εξωτερική εικόνα, με στοιχεία που εντυπωσιάζουν, ειδικά στη νυχτερινή οδήγηση με τους φωτισμένους αεραγωγούς και την ενιαία γραμμή που περιβάλλει τις πόρτες και το ταμπλό.


Τα δερμάτινα καθίσματα, φέρουν και αυτά το λογότυπο του μοντέλου, ενώ και εδώ δημιουργείται η αντίθεση μαύρου-κίτρινου.


Όλα τα παραπάνω επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, περιλαμβάνονται στα ΑMG Night Package I & II.

Τα μηχανικά μέρη έχουν παραμείνει χωρίς αλλαγές, με την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα να φτάνει τους 421 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται σε όλους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και του συστήματος ελέγχου ροπής, AMG Torque Control, που ενσωματώνει και έναν πολύδισκο συμπλέκτη στον πίσω άξονα, μεταβάλλοντας τη ροπή μεταξύ των πίσω τροχών, ανάλογα με τις συνθήκες.

Το κόστος όλων των παραπάνω στοιχείων εξοπλισμού που περιλαμβάνονται στα τρία πακέτα, ανέρχεται στις 14.200 ευρώ, στη Γερμανία με τις παραγγελίες να ξεκινούν τον Απρίλιο και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *