Λιονέλ Μέσι: Η Ferrari και o Κεραυνός Μακουίν 

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη ο Λιονέλ Μέσι, συνδέθηκε πριν από μερικά χρόνια την αγορά μιας σπάνιας και ιδιαίτερα ακριβής Ferrari.


Πρόκειται για την 335 S Spider Scaglietti του 1957, το πανέμορφο αγωνιστικό με το οποίο ο Sir Stirling Moss είχε κερδίσει ο Grand Prix της Κούβας το 1958, 

Η δύναμή της προερχόταν από έναν V12 κινητήρα των 4,1 lt με την ιπποδύναμη να αγγίζει τους 400 PS. Το αυτοκίνητο, με τη βαριά ιστορία που κουβαλούσε, βγήκε στο «σφυρί» το 2016 στη Γαλλία και οι συλλέκτες έσπευσαν να καταθέσουν τις προσφορές τους προκειμένου να καταφέρουν να το βάλουν στο γκαράζ τους.

Η τελική προσφορά ήταν τα 28.000.000 ευρώ με τον νέο κάτοχο να κρατά την ανωνυμία του. Τις επόμενες ώρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν ως νέο ιδιοκτήτη τον Αργεντινό super star.

Με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου ο Λίο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απαντήσει. Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία στα προσωπικά του social media όπου κρατούσε ένα αυτοκινητάκι του γιου του, το διάσημο κεραυνό Μακουίν, γράφοντας “αυτό είναι το νέο μου αυτοκίνητο”. Με αυτή την τρίπλα, στην οποία πάντα ήταν κορυφαίος, έκλεισε μία και καλή το θέμα. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *