International Pick Up Awards: Το ραντεβού στην Αθήνα

Ραντεβού στην Αθήνα είχαν τα μέλη της επιτροπής International Pick Up Awards όπου οδήγησαν σε διαδρομές off road αλλά και ασφάλτινες σε μια από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της χώρα μας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Ford Ranger Wildtrack X , που το οποίο είναι στη λίστα των μοντέλων που διεκδικούν το βραβείο International Pick Up Award (IPUA) για το 2024 – 2025.


Στα μέσα Οκτωβρίου επισκέφθηκαν τη χώρα μας 17 εκπρόσωποι των διεθνών ΜΜΕ από 17 διαφορετικές χώρες για να οδηγήσουν το μοντέλο της Ford.

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο και κινητήρα ντίζελ 2λιτρο τεχνολογίας EcoBlue, ο οποίος αποδίδει 205 ίππους με ροπή 500 Nm από τις 1.750 σ.α.λ.και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Μάλιστα, ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, το 2021 ήταν στην Κροατία, τα μέλη της κριτικής επιτροπής του οργανισμού Van of the Year, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της προηγμένης και πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης Wildtrak X, στο πλαίσιο της πρώτης ευρωπαϊκής οδηγικής πρεμιέρας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η ανακοίνωση και απονομή στον νικητή θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Solutrans, στη Λυών της Γαλλίας στις 22 Νοεμβρίου 2023.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *