Guerrilla 450 2024: Το νέο roadster της Royal Enfield


Βασισμένο στην πλατφόρμα του Himalayan 450, το Guerrilla 450 έρχεται να καλύψει περισσότερο την άσφαλτο. Με τον ίδιο -νέο- κινητήρα του ενός κυλίνδρου και των 452 κ.εκ. που αποδίδει περί τους 40 ίππους και τα 4 κιλά ροπής, ενώ ίδιο είναι και το σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο του οποίου αποτελεί μέρος. Διαφοροποιημένο ωστόσο είναι το υποπλαίσιο για λόγους αισθητικούς και οδηγικούς, ενώ και στις αλλαγές βάλτε και τα μείον δυο γρανάζια στο πίσω γρανάζι, επίσης ένεκα του roadster χαρακτήρα. Στο όνομα της ασφάλτου, κοντύτερο κατά 70 χλστ. είναι το ψαλίδι ενώ και οι τροχοί δε θα μπορούσαν να είναι στις 17’’, χυτοί πλέον και σε διαστάσεις για τα ασφάλτινα ελαστικά σε 120/70 και 160/60 για τον εμπρός και πίσω τροχό, αντίστοιχα.


Στα περιφερειακά, οι αναρτήσεις μπρος και πίσω ομοίως είναι στα 140 και 150 χλστ. , με τα καλάμια των 43 χλστ. να έχουν την υπογραφή της Showa, με την πέδηση να αναλαμβάνουν ένας δίσκος στα 310 χλστ. μπροστά και ένας στα 270 πίσω. Στα ηλεκτρονικά, παρόντα είναι δυο οδηγικά modes με την πληροφορία να φτάνει στον αναβάτη μέσω ενός όμορφου πολυοργάνου με τη μορφή κυκλικής TFT οθόνης 4’’, πλήρους πληροφορίας. Η συνδεσιμότητα με το κινητό επιτρέπει ακόμα τη διαχείριση κλήσεων, πλοήγησης, μουσικής κ.α.

Αισθητικά, το σύνολο μένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Royal Enfield, με τις γραμμές να είναι κλασικές έχοντας στο επίκεντρο το -«δάκρυ»- ρεζερβουάρ των 11 λίτρων. Δίχως σχεδιαστικές μεγαλοστομίες, το Guerrilla αφήνει το περιθώριο άκρατου φορτώματος με πληθώρα αξεσουάρ που θα το φέρουν στα μέτρα του αναβάτη του.

Τέλος, στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα τα οποία είναι Brava Blue, Yellow Ribbon, Playa Black, Gold Dip και Smoke Silver. Η τιμή του να αναμένεται κάτω από τις 5.890 ευρώ του Himalayan 450.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *