Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον ανανέωσε με τη Mercedes 

Το σίριαλ με την… υπογραφή του Λιούις Χάμιλτον έλαβε τέλος! Ούτε σταματάει ο Βρετανός, ούτε πάει στη Ferrari όπως έλεγαν κάποια ρεπορτάζ. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Mercedes για ακόμη δύο σεζόν! Το ίδιο έκανε και ο Τζορτζ Ράσελ, κάτι που σημαίνει πως η βρετανική ομάδα «κλείδωσε» το οδηγικό της δίδυμο μέχρι και τη σεζόν του 2025!


«Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζορτζ Ράσελ θα συνεχίσουν να ηγούνται της σύνθεσης των οδηγών της για τις επόμενες δύο σεζόν. Το δίδυμο είναι μαζί από την αρχή της σεζόν 2022 και κάθε οδηγός συνεχίζει τις μακροχρόνιες σχέσεις του με την ομάδα» άρχιζε η ανακοίνωση της Mercedes.

«Από τότε που εντάχθηκε στην εργοστασιακή μας ομάδα, ο Λιούις έχει κατακτήσει 82 νίκες και 78 pole positions και έχει γίνει ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος. Η ανανέωση αυτή εξασφαλίζει τη συνέχιση του πιο επιτυχημένου ζεύγους ομάδας και οδηγού στην ιστορία της Formula 1 για τουλάχιστον ένα έτος»

Από την πλευρά του, ο Χάμιλτον σχολίασε:

«Ονειρευόμαστε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι και έχουμε αφιερώσει την τελευταία δεκαετία μαζί για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Το να είσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη ή σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται δέσμευση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση και ήταν τιμή μας να κερδίσουμε το δρόμο μας προς τα βιβλία της ιστορίας με αυτή την απίστευτη ομάδα.


«Ποτέ δεν ήμασταν πιο πεινασμένοι για τη νίκη. Μάθαμε από κάθε επιτυχία αλλά και από κάθε αποτυχία. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε όποια κι αν είναι η πρόκληση και θα νικήσουμε ξανά. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που με στήριξε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *