Ford Ranger Tremor: Όλα στα τέσσερα

Μία νέα ειδική έκδοση του δημοφιλούς Ranger αποκάλυψε η Ford Pro.


Το νέο Ranger Tremor, εστιάζει στις ενισχυμένες off-road ικανότητες και στη στιβαρή εμφάνιση.

Στην πόρτα της καρότσας αποτυπώνεται ανάγλυφα το όνομα Tremor, ενώ το σχετικό λογότυπο και η ένδειξη 4WD είναι σε μαύρο χρώμα. Παρατηρήστε ακόμα τις σωληνωτές μπάρες πλευρικά της καρότσας, τα διπλά μπροστινά άγκιστρα ρυμούλκησης, την αλουμινένια προστατευτική ποδιά μπροστά, τη σκουρόχρωμη μάσκα, τους μαύρους τροχούς 17 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά παντός εδάφους και τα αλουμινένια πλευρικά σκαλοπάτια.

Στα τονισμένα φτερά και στη μάσκα υπάρχουν πινελιές στην γκρι απόχρωση “Boulder Grey”. Τα καθίσματα και το δάπεδο του νέου Ranger Tremor διαθέτουν αδιάβροχη επένδυση βινυλίου που καθαρίζεται εύκολα. Όπως στο Ranger Wildtrak Χ διατίθεται προαιρετικά το σύστημα “Flexible Rack”, το οποίο περιλαμβάνει μια αναδιπλούμενη σχάρα οροφής, πίσω ρυθμιζόμενη συρόμενη ράμπα φόρτωσης για ασφαλή μεταφορά μακριών αντικειμένων πάνω από την οροφή αντί να σφηνώνονται μεταξύ της πίσω πόρτας και της καμπίνας, αφήνοντας ελεύθερο το χώρο φόρτωσης στην καρότσα.

Αυτό το μήνα ανοίγουν τα βιβλία παραγγελιών των νέων Ranger Tremor και Wildtrak Χ στη Ευρώπη, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Αύγουστο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *