Ford Mustang Mach-E: Πιο προσιτό από ποτέ

Με τη Ford Mustang Mach-E η αμερικάνικη εταιρεία απέδειξε πώς ένα ηλεκτρικό SUV, μπορεί να είναι και οδηγικά ευχάριστο.


Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E με την κορυφαία αυτονομία των έως και 600 km είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε πέντε μοναδικές εκδόσεις. Αναλυτικότερα, η Style RWD τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 269 PS, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh. 

Στο επόμενο σκαλοπάτι βρίσκεται η έκδοση Premium RWD των 294 PS, η οποία αντλεί ενέργεια από μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία 98 kWh. Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει επίσης δύο τετρακίνητες εκδόσεις, αμφότερες με την ονομασία Premium AWD, με την πρώτη να αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 PS σε συνδυασμό με μπαταρία 75 kWh και τη δεύτερη 351 PS και μπαταρία 98 kWh.

Στην κορυφή της προϊοντικής πυραμίδας της νέας Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση GT. Φέροντας την σχεδιαστική και τεχνολογική υπογραφή της Ford Performance, η Mustang Mach-E GT εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και σε συνδυασμό με την μπαταρία extended range των 98 kWh, αποδίδει την εντυπωσιακή ισχύ των 487 PS!

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E – το πενταθέσιο SUV με την κουπέ σιλουέτα και πρώτο μοντέλο παραγωγής το οποίο η Ford δημιούργησε εξ αρχής ως ηλεκτροκίνητο με μηδενικές εκπομπές ρύπων, φέρνει την ελευθερία, τις επιδόσεις και τον εμβληματικό χαρακτήρα του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο στην κατηγορία των EV.


Εξωτερικά, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, διαθέτοντας πολλά από τα γνωστά στοιχεία μιας κλασικής Mustang, όπως το μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος, οι προβολείς και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό της Mustang Mach-E από την άλλη, είναι ένα μίγμα μινιμαλιστικής σχεδίασης και λειτουργικότητας.


Παράλληλα, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Ford κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όχημα το οποίο, εκτός του ότι ενσαρκώνει το πνεύμα της Mustang, μεγιστοποιεί ταυτόχρονα το χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, με την υποστήριξη της νέας, πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας της Ford που επιτρέπει την εγκατάσταση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο.

Πλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει ετοιμοπαράδοτη τη αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με μηνιαίο μίσθωμα 399€ μέσω του Ford Lease! Την ίδια στιγμή το μοντέλο είναι διαθέσιμο προς αγορά με το πρόγραμμα Ford Plus, από 53.552€ (περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»), με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *