Ford Mustang GT: Επέστρεψε η έκδοση California Special

H Ford επαναφέρει στη γκάμα του Mustang GT την έκδοση California Special.


Στην έβδομη πλέον γενιά του το εμβληματικό Mustang ετοιμάζεται να γιορτάσει την 60η του επέτειο, με την έκδοση California Special να αποτελεί ένα δώρο γενεθλίων από τη Ford. Για την ιστορία να πούμε ότι το όνομα California Special εμφανίστηκε στη γκάμα του Mustang το 1968 και επέστρεψε το 2007 ως εξοπλιστικό πακέτο.

Εμφανισιακά ξεχωρίζει με τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, αλλά κυρίως με τις άφθονες μπλε (Rave Blue) πινελιές στη μάσκα, στην ένδειξη 5.0 των φτερών και στο πίσω λογότυπο GT. Επεκτείνεται επίσης στις 19αρες ζάντες και στις ενδείξεις GT/CS στη μάσκα και χαμηλά στις μπλε και γκρι διακοσμητικές λωρίδες των θυρών.

Το νέο Mustang GT California Special θα προσφέρεται τόσο με Coupe όσο και με Convertible αμάξωμα, ενώ ο V8 κινητήρας των 5.0 λίτρων μπορεί να συνδυαστεί με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο 10 σχέσεων. Στο εσωτερικό τώρα, το όνομα της νέας έκδοσης California Special αναγράφεται στο ταμπλό απέναντι από το συνοδηγό, έχοντας το ίδιο μπλε χρώμα με τις ραφές στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, στο τιμόνι, στα πάνελ των θυρών, στο ταμπλό και στα πατάκια.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Mustang GT California Special θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *