Ford Kuga Graphite Tech Edition: Προηγμένα συστήματα οδήγησης

Μία νέα ξεχωριστή έκδοση υψηλών προδιαγραφών του Kuga παρουσίασε η Ford.


Πρόκειται για το Kuga Graphite Tech Edition με την ιδιαίτερη χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό του με στόχο την άνεση προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Είτε παρκάροντας «χωρίς χέρια» μέσα στην πόλη, είτε ακολουθώντας αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Η ξεχωριστή νέα έκδοση προσφέρεται στους πελάτες αποκλειστικά με τον κινητήρα Plug-In Hybrid με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021 και το 2022.

Το Kuga Graphite Tech Edition κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας και θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο.Η νέα έκδοση προσφέρει στάνταρ το πακέτο ST-Line Enhancement Pack, που περιλαμβάνει εξωτερικά μια μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, καθώς και πεντάλ αλουμινίου και επένδυση μαρσπιέ στο εσωτερικό, που συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας σπορ εμφάνισης.

Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλουν το Black Package, το οποίο προσφέρει ένα εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμα για την οροφή, τα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών, τους εμπρός αεραγωγούς και την πίσω αεροτομή – καθώς και gloss black ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
Ford: Με Technology Pack και head-up display


Σχεδόν το 50% όλων των νέων Ford Kuga παραγγέλθηκαν το 2022 με το Driver Assistance Pack, έναντι 40% το 2021. Η συγκεκριμένη σουίτα τεχνολογιών έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οδήγηση λιγότερο απαιτητική.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *