Ford: Από τη μάσκα η αποκάλυψη του νέου Mustang RTR

Λίγες μέρες μένουν για την αποκάλυψη της RTR έκδοσης του Mustang και η Ford, αρχίζει σιγά σιγά να μας βάζει στο παιχνίδι, δημιουργώντας το παζλ της νέας έκδοσης.


Στις φωτό που έδωσε στη δημοσιότητα βλέπουμε τη νέα σπορτίφ μάσκα του Mustang RTR Spec 2, με κυψελοειδές πλέγμα και τριγωνικά κάθετα τοποθετημένα Led φώτα στα άκρα της.

H ειδική έκδοση θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου έχοντας την υπογραφή της RTR Vehicles.

Ωστόσο οι αισθητικές αλλαγές της RTR Vehicles δε θα περιοριστούν στη μάσκα, καθώς μάλλον θα τοποθετήσει νέο μπροστινό splitter, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ και νέες ζάντες, σύμφωνα πάντα με ένα σχετικό σκίτσο που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αναμένουμε να μάθουμε επίσης, αν θα υπάρχει και πόση θα είναι, η αύξηση της ιπποδύναμης.

Πάντως τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της ιεραρχίας βρίσκεται το Mustang Dark Horse, με το θηριώδη V8 Coyote κινητήρας των 5.0 λίτρων , αποδίδοντας 500 ίππους και 566 Nm ροπής. Η Ford είχε επίσης συνεργαστεί στενά με την RTR Vehicles στην ανάπτυξη του αγωνιστικού Mustang RTR Spec 5-FD για συμμετοχή στο πρωτάθλημα Formula Drift, αυξάνοντας την ισχύ στους 1.318 ίππους, ωστόσο τέτοιοι αριθμοί είναι απαγορευτικοί για το Mustang RTR Spec 2 που θα κυκλοφορεί στους δρόμους και όχι στις πίστες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *