Dacia Duster: Το εσωτερικό του νέου μοντέλου

To νέο Dacia Duster είναι προ των πυλών, με το εσωτερικό του να διαθέτει πλέον όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που βοηθούν στην οδήγηση και στην άνεση. Μπορεί το νέο Duster να είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πολλές φορές εκτός δρόμου, ωστόσο η πλειοψηφία των διανυόμενων χιλιομέτρων γίνεται στην άσφαλτο.


Ο σχεδιασμός του ταμπλό είναι είναι λιτός, σχεδόν επίπεδος με οικολογικά υλικά, αφού τουλάχιστον το 20% είναι από ανακυκλωμένα πλαστικά. Στο κέντρο δεσπόζει η οθόνη αφής των 10.1 ιντσών, με κλίση προς τον οδηγό και η βάση στήριξης κινητού τηλεφώνου, που είναι σίγουρα καλύτερη λύση σε σχέση με την εκ των υστέρων τοποθέτηση.

Ψηφιακός είναι πλέον και ο πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, που ρυθμίζεται ανάλογα τις επιθυμίες του οδηγού, ενώ το τιμόνι είναι επίπεδο στο πάνω και κάτω μέρος. Υπάρχουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού.

Οι χώροι είναι βελτιωμένοι σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, χάρη στην πλατφόρμα CFM-B του ομίλου Renault, με αυξημένο πλάτος στο μπροστινό μέρος και μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών. Εντυπωσιάζει και ο όγκος του χώρου αποσκευών, που φτάνει στη δικίνητη έκδοση τα 472 λίτρα, αυξημένος κατά 6% σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Επιπροσθέτως, οι μηχανικοί της Dacia εφηύραν το σύστημα YouClip, που παρέχει τη δυνατότητα στήριξης διαφόρων αξεσουάρ στο εσωτερικό, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από τη θέση τους, στοιχείο σημαντικό ειδικά στις εκτός δρόμου διαδρομές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *