Dacia Duster: Αλλάζει σχεδίαση

To νέο Duster άλλαξε σχεδίαση χωρίς να αλλάξει το στυλ


Έχει ακολουθήσει πιο μοντέρνο δρόμο, με τη νέα μάσκα, τους στενούς παραλληλόγραμμους προβολείς, τους πιο επιθετικούς προβολείς, τα προστατευτικά πέριξ του αυτοκινήτου, τα εντελώς νέα πίσω φωτιστικά σώματα σε στυλ μπούμερανγκ ενώ ωραία είναι και η πλαστική λεπτομέρεια στις μπροστινές πόρτες αναγράφοντας το μοντέλο.

Πλήρης η ανανέωση στο εσωτερικό με νέο ταμπλό, πίνακα οργάνων, οθόνης ψυχαγωγίας και τους δύο κεντρικούς αεραγωγούς με κλίση προς τον οδηγό.

Από πλευράς κινητήρων το νέο Duster θα είναι διαθέσιμο στη μια έκδοση με σύνολο ενός λίτρου διπλού καυσίμου -εργοστασιακής τοποθέτησης- LPG  (υγραέριο) ισχύος 100 ίππων, με δοχείο χωρητικότητας 28 κιλών και 50 λίτρων ρεζερβουάρ βενζίνης.

Η δεύτερη έκδοση με μοτέρ βενζίνης 1.200 turbo 130 ίππων με δύο επιλογές ως προς τη μετάδοση, 4Χ2 και 4Χ4, ενω η top θα φέρει το υβριδικό σύνολο  1.6 λίτρων απόδοσης 140 ίππων.


Στο νέο Duster καταργούνται οι εκδόσεις diesel, κρίμα για ένα αυτοκίνητο που του ταιριάζει απόλυτα ο πετρελαιοκινητήρας.


Oι εξωτερικές διαστάσεις σε μήκος/πλάτος/ύψος είναι 4.320/1.810/1/660 χλστ. με 472 λίτρα αποσκευών και 209 χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Στη χώρα μας αναμένεται κατά την περίοδο της καλοκαιρινής ραστώνης με άγνωστες προς το παρόν τιμές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *