Χειροποίητο Mini πρώτης γενιάς: Ο οίκος David Brown έχει τη λύση

Η περιορισμένη σειρά που δημιουργήθηκε από την David Brown Automotive, για 60 μοναδικά δημιουργήματα, βασισμένα στο Mini πρώτης γενιάς, όπου το καθένα ένα από τα 60 αυτοκίνητα αυτής της περιορισμένης σειράς, είναι χειροποίητα με 1.400 ώρες εργασίας για το κάθε μοντέλο. Μοντέλο χειροποίητης ακρίβειας και φροντίδας πριν την ολοκλήρωσή του, στη μονάδα παραγωγής της David Brown Automotive στο Silverstone της Αγγλίας.


Το μοντέλο είναι 4 θέσεων με το αμάξωμα ζωγραφισμένο στο χέρι σε χρώμα Carbon Grey και λεπτομέρειες σε Heritage Green που χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 60 στη μάσκα και από τις ζάντες 13 ιντσών με φινίρισμα χρώματος γραφίτη.

Στο εσωτερικό υλικά και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα ενός εκάστου.

Ο κινητήρας είναι 1,4 λίτρων, με υπογραφή του οίκου Oselli Engineering, τον καταξιωμένο Βρετανό ειδικό στις κατασκευές ειδικών κινητήρων που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1960. Τροφοδοτείται από διπλά καρμπυρατέρ, SU, αποδίδει ισχύ 127 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. και ροπή 153 Nm στις 4.500 σ.α.λ. και επιτρέπει στο μικρό αυτοκίνητο πόλης να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτ.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που ολοκληρώσαμε την πρώτη παράδοση του Mini Remastered Oselli Edition στους πελάτες, μόλις επτά μήνες μετά την τελική παρουσίαση του έργου», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας David Brown, καθώς το πρώτο αυτοκίνητο παραδίδεται σε Σκανδιναβό πελάτη, στους χρωματισμούς που το ήθελε.


Μετά τη Σκανδιναβία, τους επόμενους μήνες, πελάτες από τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και από την Ευρώπη θα είναι σε θέση να παραλάβουν τα οχήματά τους καθώς η παγκόσμια ανάπτυξη του οίκου σύμφωνα με τον David Brown επιταχύνεται.


Το Mini by David Brown μπορεί να παραδοθεί με bucket καθίσματα, πίσω roll- cage και ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων προσθέτοντας στο αυτοκίνητο αγωνιστικό πνεύμα.

Όσο για την τιμή, αυτό είναι σε απευθείας συνεννόηση με τον David Brown καθώς κάθε αυτοκίνητο δεν είναι το ίδιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *